Utbyte 2023

Vidga dina vyer med Farmaceutiska fakulteten

Bli en del av något större

Farmaceutiska fakulteten har samarbeten över hela världen. Till våra nätverk hör ULLA-konsortiet som med tio europeiska partneruniversitet är en ledande kraft längs farmacins frontlinje. Tillsammans ger vi dagens forskare och morgondagens läkemedelsexperter verktygen de behöver för att möta framtidens utmaningar.

En nödvändig ingrediens i vår pågående utveckling är de många internationella utbyten vi deltar i. Varje år reser studenter, lärare och forskare från Uppsala för att knyta nya kontakter vid universitet och företag i en rad länder. På de här sidorna berättar vi mer om hur just du kan vidga dina vyer.

Studenter på campus

Vi är på plats när du behöver oss

Kan jag söka utbyte? Vilka universitet kan jag åka till? Och hur vet jag säkert att jag kan tillgodoräkna mig de kurser jag läser i utlandet i min ordinarie utbildning? Vi vet att alla som vill åka på ett internationellt utbyte har mängder av frågor. Därför besvarar vi några av de allra vanligaste i det här dokumentet.

Till dig studerar rekommenderar vi ett besök på Uppsala universitets sida Utbytesstudier. Hittar du inte informationen du behöver online är du välkommen att kontakta Farmaceutiska fakultetens internationella grupp så berättar vi mer.

Studenter får information av lärare
Senast uppdaterad: 2023-10-02