Från Farmaceutiska fakulteten till er alla: Ha en fantastisk sommar

2023-06-12

Med solglada studenter på BMC:s gräsmattor och midsommar runt hörnet är tiden inne att summera vårt tredje läsår som dekan och prodekan vid Farmaceutiska fakulteten. Och som vanligt är det nästan overkligt att ta in hur mycket våra fantastiska forskare, lärare och studenter uträttar.

Mathias Hallberg och Anja Sandström, Farmaceutiska fakulteten
Mathias Hallberg och Anja Sandström, Farmaceutiska fakulteten

Att lyfta ett eller några bland alla inspirerande framsteg låter sig inte göras. Därför vänder vi blicken framåt: Till sena juni då vår fakultet är värd för den internationella konferensen Tuberculosis in the Baltic region. Till Almedalsveckan där vi är nav i en rad spännande seminarier. Till Cerebrovascular Biology 2023, det internationella toppmöte vi fått förtroende att arrangera. Till NorDoc Sommarskola som i augusti tar doktorander från hela Norden till Uppsala. Och till utfallet av den externa granskningen av vårt reviderade apotekarprogram – som vi återkommer till i höst.

Men vi nöjer oss där. Det är dags att låta er, kära kollegor, alumner och vänner, förbereda er för en välförtjänt ledighet. Vi önskar att ni alla får en fantastisk sommar. Vi möts igen i september!

Mathias Hallberg, dekan
Anja Sandström, prodekan
Farmaceutiska fakulteten, Uppsala universitet

Nytt vid institutionen för läkemedelskemi

Senast uppdaterad: 2024-04-08