SweDeliver och NextBioForm Webinarium: Bertine Vorstenbosch, ProPharma Group (NL)

SweDeliver and NextBioForm inbjuder till vårterminens andra webinarium. Bertine Vorstenbosch, Director at ProPharma Group (NL), som berättar om viktiga regulatoriska aspekter att tänka på i samband med introduktion av nya hjälpämnen på marknaden.

Bertine Vorstenbosch har många års erfarenhet av både FoU-laboratorier för organisk kemi och Regulatory Affairs. Som ämnesexpert CMC/Director Regulatory Sciences vid ProPharma Group, ger Bertine Vorstenbosch kundstöd i alla faser av regulatoriska CMC-aktiviteter – från utveckling till kommersialisering med sakkunskap inom bland annat adekvat regulatorisk kemi, tillverkning och kontroll vid (CMC)/kvalitetsmodul 3-dokumentation som krävs för IMPD-, MAA- och BLA-arkivering.

Bertine Vorstenbosch delar också information från regulatorisk CMC Intelligence – som teknisk, klinisk och kommersiell tillverkningsutveckling – som påverkar regulatoriska inlämningar och godkännanden, kunskap och erfarenhet som hon erhållit i samarbete med kunder och kollegor. Hon deltar även i utbildning av tillsynspersonal.

Anslut online via Teams: Click here to join the meeting
Meeting ID: 391 202 423 822 • Passcode: 9qtaFy

Bertine Vorstenbosch, ProPharma Group
Senast uppdaterad: 2022-05-19